De ondersteuners van Amsterdam

Samen met Mee Amstel en Zaan, Cliëntenbelang Amsterdam, Bureau Straatjurist en de Daklozenvakbond biedt de MDHG onafhankelijke cliëntondersteuning. Lees hier meer over de ondersteuners van Amsterdam en onafhankelijke cliëntondersteuning.

Gratis onafhankelijke cliëntondersteuning voor elke Amsterdammer

Heb je hulp nodig bij het kiezen van de juiste zorg of ondersteuning? Of wil je graag dat iemand met je meegaat naar een gesprek met een professional, hulpverlener of ambtenaar? Deze ondersteuning is er in de vorm van onafhankelijke cliëntondersteuning. Gratis en beschikbaar voor elke Amsterdammer.

Informatie en advies op maat

Een cliëntondersteuner geeft onafhankelijke informatie en advies. En helpt om zelf keuzes te maken welke zorg en ondersteuning het beste bij je past. Er is ondersteuning mogelijk op allerlei gebieden: van wonen tot jeugdzorg en van geldproblemen tot zorgverlening.

Samen met een cliëntondersteuner bekijk je wat nodig is en wat de mogelijkheden zijn aan ondersteuning. Cliëntondersteuners helpen de wensen goed te beschrijven en bij het aanvragen van hulp en ondersteuning. Ook bij bezwaar en beroepszaken en bij klachten over de zorg is de hulp van een onafhankelijk ondersteuner mogelijk.

Deondersteunersvanamsterdam.nl

Op de website www.deondersteunersvanamsterdam.nl vind je meer informatie over deze gratis ondersteuning. Ook lees je er verhalen van Amsterdammers over hun ervaring met onafhankelijke cliëntondersteuning. En kun je een keus maken uit een van de vijf organisaties die onafhankelijke cliëntondersteuning bieden.

 

 

MDHG

Openingstijden

De MDHG is iedere werkdag geopend van 10:00 tot 16:30 uur.
Wilt u tussen 13:00 uur en 16:30 uur gebruik maken van een computer of de telefoon of wilt u een medewerker spreken? Maak dan even een afspraak.

De MDHG is bereikbaar met de metro of tram 14, halte Waterlooplein.

Jonas Daniel Meijerplein 30

1011 RH Amsterdam

T     020 - 6244775

@    info@mdhg.nl